Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB is duidelijk: vreugdebier op het veld bij kampioensduel Feyenoord betekent staken

KNVB is duidelijk: vreugdebier op het veld bij kampioensduel Feyenoord betekent staken

10 mei 2023, 13:18

Feyenoord heeft richting de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles, navraag gedaan bij de KNVB over hoe streng de nieuwe maatregelen worden gehanteerd bij het duel zondagmiddag in De Kuip.

Bij thuiswedstrijden van Feyenoord in de Eredivisie hangen sinds kort netten rond het hele veld in De Kuip, om te voorkomen dat er dingen vanuit de tribune op het veld kunnen worden gegooid. De Rotterdammers wilden graag tijdens de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles de netten het liefst deels of volledig weghalen, weet het Algemeen Dagblad. De koploper wilde dan wel de zekerheid dat bij eventueel 'vreugdebier' op het veld de scheidsrechter het duel niet zou gaan staken.

"De KNVB was daar duidelijk over: ook als Feyenoord op titelkoers ligt zondag en er supporters zijn die uit vreugde, na bijvoorbeeld een doelpunt, bier de lucht in gooien en bewust of onbewust op het veld laten landen zal de arbitrage de aangescherpte regels hanteren", schrijft het Algemeen Dagblad. Om een anticlimax te voorkomen heeft Feyenoord besloten de netten rond het hele veld te laten hangen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.