Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB helpt PSV en verzet Johan Cruijff Schaal

KNVB helpt PSV en verzet Johan Cruijff Schaal

28 mei 2019, 15:21

De wedstrijd tussen Ajax en PSV om de Johan Cruijff Schaal is een dag naar voren gehaald. Het duel stond voor zondag 28 juli op het programma, maar wordt nu op zaterdag 27 juli gespeeld. De KNVB speelt daarmee al in op de Europese verplichtingen van PSV, een week later in de tweede voorronde van de Champions League.

De nummer twee van de eredivisie komt op dinsdag 23 of woensdag 24 juli in actie. Een week later (30 of 31 juli) is de return. PSV moet drie voorrondes doorkomen om de groepsfase van de Champions League te bereiken.

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal gaat traditioneel tussen de landskampioen en bekerwinnaar. Omdat Ajax dit seizoen de 'dubbel' pakte, mag PSV als runner-up van de eredivisie de seizoensopening spelen. De wedstrijd vindt plaats in de Johan Cruijff ArenA van Ajax en begint om 18.00 uur. PSV mag maximaal 4500 fans meenemen naar Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.