Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB: Eredivisieduels buiten Brabant gaan door, publiek gewoon welkom

KNVB: Eredivisieduels buiten Brabant gaan door, publiek gewoon welkom

11 mrt 2020, 16:00

De wedstrijden in de eredivisie en eerste divisie die buiten Noord-Brabant worden gespeeld, gaan komend weekend gewoon door. Bij de duels zijn ook toeschouwers welkom.

In de eredivisie gaat het om zes wedstrijden: ADO Den Haag - Fortuna Sittard, PEC Zwolle - Heracles Almelo, FC Utrecht - Vitesse, Sparta - Feyenoord, Ajax - FC Twente en VVV - AZ.

Een dag eerder werd door de instanties in Noord-Brabant besloten om daar alle sportevenementen tot en met maandag niet door te laten gaan. In de eredivisie betreft dat de duels PSV - FC Emmen, Willem II - sc Heerenveen en RKC Waalwijk - FC Groningen.

De KNVB volgt de lokale autoriteiten (Veiligheidsregio's). Zij zouden de komende dagen bij nieuwe ontwikkelingen rond de uitbraak van het coronavirus nog kunnen besluiten om wedstrijden af te gelasten.

In veel andere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en Spanje, wordt komend weekend zonder publiek gespeeld. In Italië ligt de competitie zelfs helemaal stil.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.