Terug

Volg Vandaag Inside

Knikkershow Hans, Hélène en Toine trekt 1,3 miljoen kijkers

Knikkershow Hans, Hélène en Toine trekt 1,3 miljoen kijkers

12 feb 2021, 09:30

Marble Mania blijft populair. SBS6 zette gisteren de kijkcijferkanonnen Hans Kraay jr, Hélène Hendriks en Toine van Peperstraten in, en niet zonder succes: de knikkershow had donderdagavond 1,28 miljoen kijkers, meldt Stichting KijkOnderzoek. Sinds de aftrap eind januari weet het knikkerprogramma steeds ruim een miljoen kijkers te bekoren

Het programma, dat wordt gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz, eindigde op plek 5 in de kijkcijferlijst van donderdag. Marbla Mania volgde na de programma's EenVandaag op NPO 1 (1,37 miljoen), het Half acht nieuws op RTL 4 (1,52 miljoen), het NOS Journaal van 18.00 uur op NPO 1 (1,53 miljoen) en het best bekeken programma, het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 (2,52 miljoen).

De aflevering met Hans, Hélène en Toine gemist? Kijk 'm hieronder terug!

Sportpresentatoren
54:38
Sportpresentatoren

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.