Terug

Volg Vandaag Inside

'Knap hoe we ons hebben teruggeknokt'

'Knap hoe we ons hebben teruggeknokt'

27 nov 2020, 00:12

PSV-aanvoerder Denzel Dumfries was donderdag blij met de wilskracht die hij zag bij zijn team. De Eindhovenaren keken in de Europa League-wedstrijd tegen PAOK Saloniki al snel tegen een achterstand van 2-0 aan, maar wonnen nog met 3-2.

"Het is mooi hoe we dit hebben kunnen omdraaien. Dat is een goed gegeven", aldus Dumfries, die het slechte begin maar moeilijk kon verklaren. "Beide doelpunten van PAOK gaven we onnodig weg. Ik voelde vanaf het begin al dat we beter waren en dat we grip hadden op de wedstrijd."

Kort na de 0-1 werd een doelpunt van Donyell Malen onterecht afgekeurd wegens buitenspel. "Het was ongelooflijk dat die treffer werd afgekeurd, dat dacht ik op het moment zelf al", zei Dumfries. "We zijn rustig gebleven en hebben na rust laten zien dat we beter zijn. We winnen deze wedstrijd verdiend."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.