Terug

Volg Vandaag Inside

'Knap hoe Roxane zich staande houdt bij Vandaag Inside, zelf zou ik onder tafel verdwijnen'

'Knap hoe Roxane zich staande houdt bij Vandaag Inside, zelf zou ik onder tafel verdwijnen'

22 feb 2023, 19:54

Viervoudig olympisch wielerkampioen Leontien van Moorsel en haar man Michael Zijlaard, zelfstandig ondernemer in de sport, hebben in gesprek met de VARAgids vertelt welke programma's ze graag kijken op televisie. Daarbij viel ook de naam van Vandaag Inside.

"Doordeweeks vind ik het weleens leuk naar Vandaag Inside te kijken met onder anderen Johan Derksen," aldus Michael. "Het is het soort tv dat ik niet helemaal serieus neem, maar wel grappig is. Als je, zoals ik, de hele dag volle bak bezig bent dan wil je ’s avonds wel even iets anders. Ik hou van die humor. Alsof je samen met vrienden een biertje drinkt.

Leontien prijst de prestaties van één specifieke bargast: "Ik vind het knap hoe Roxane Knetemann zich staande weet te houden tussen al die mannen bij Vandaag Inside," vertelt ze over de oud-wielrenster. "Ik zou onder tafel verdwijnen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.