Terug

Volg Vandaag Inside

Knallende ruzie tussen Van Bommel en Waterreus op De Herdgang

Knallende ruzie tussen Van Bommel en Waterreus op De Herdgang

1 feb 2020, 18:27

Volgens het AD kregen Mark van Bommel en oud-keeper Ronald Waterreus het flink aan de stok op de Herdgang afgelopen maandag. Van Bommel was daar, omdat zijn zoon het met Jong PSV opnam tegen Excelsior. Volgens de krant kwam het tot een hevige confrontatie tussen de twee die omstanders ook konden volgen.

Waterreus vertelde eerder al bij Ziggo Sport Mark van Bommel ervan te verdenken achter de onrust te zitten bij PSV. Volgens de analist is Van Bommel uit op wraak en doet hij er alles aan om Toon Gerbrands en John de Jong weg te krijgen bij PSV.

Ook krijgt Van Bommel de schuld van de tranfer van Steven Bergwijn naar Tottenham Hotspur. Enkele spelers, waaronder Bergwijn, zouden nog nauw contact hebben met hun oud-trainer.

Wat er precies is gezegd meldt het AD niet, maar volgens de krant bekogelde de twee Limburgers elkaar verbaal met verwijten over en weer.

VIDEO - 'Zelfs files zijn de schuld van Van Bommel'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.