Terug

Volg Vandaag Inside

Kluivert weer trefzeker voor AS Roma

Kluivert weer trefzeker voor AS Roma

1 mrt 2020, 21:32

AS Roma heeft de uitwedstrijd bij Cagliari met 4-3 gewonnen. Justin Kluivert scoorde de derde voor de Romeinse ploeg, die zich handhaaft op de vijfde plek in de Italiaanse Serie A.

João Pedro bracht de thuisploeg op voorsprong (1-0), maar Roma nam daarna de wedstrijd in handen dankzij twee treffers van Nikola Kalinic en Kluivert, die opnieuw trefzeker was (1-3). De aanvaller scoorde donderdag ook al in de Europa League tegen KAA Gent en hielp met dat doelpunt Roma zelfs naar de achtste finales.

Het laatste kwartier in Cagliari was enerverend. Gaston Pereiro, deze winter overgekomen van PSV, maakte zijn eerste treffer voor de Sardijnse club en bracht de spanning terug (2-3). Roma leek veilig na een rake vrije trap van Aleksandar Kolarov (2-4), maar Pedro zorgde met een late goal voor 3-4 en een hectische blessuretijd, die Roma met hangen en wurgen doorstond.

De goal van Pedro was apart. Hij schoot de bal uit een strafschop op doelman Pau López van Roma, maar reageerde alert en kopte in de rebound alsnog raak.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.