Terug

Volg Vandaag Inside

Kluivert vol vertrouwen: ‘Verwacht niet dat ik nog op tribune terechtkom’

Kluivert vol vertrouwen: ‘Verwacht niet dat ik nog op tribune terechtkom’

10 okt 2018, 14:40

Justin Kluivert verruilde in de zomer Ajax voor AS Roma, vervolgens kwam hij in de Italiaanse hoofdstad weinig aan spelen toe, en belandde hij zelfs op de tribune. Inmiddels is zijn plek bij Oranje verloren gegaan, maar spijt van de overstap heeft Kluivert zeker niet.

"Ik hoor alleen de goede reacties. Mensen die negatief zijn, benaderen me ook niet. Het gebeurt alleen achter de computer", vertelt hij aan de NOS.

Inmiddels heeft Kluivert zijn eerste doelpunt in de Champions League gemaakt. Hij speelde de volle 90 minuten tegen Viktoria Plzen en was belangrijk voor de Romeinen. En als we Kluivert moeten geloven, gaat het niet nog eens gebeuren dat hij op de tribune moet zitten. "Ik moet er zelf voor zorgen dat ik niet meer op de tribune terechtkom. Ik verwacht niet dat dat nog gebeurt."

Ajax Als hij niet naar AS Roma was vertrokken had hij nu met Ajax kunnen gloreren bij het grote Bayern, maar het doet hem geen pijn dat hij die grote wedstrijden nu niet met Ajax kan spelen. "Ajax is een mooi team. Ze hebben goede aankopen gedaan. Van het resultaat tegen Bayern zat ik echt te genieten."

Oranje Doordat Kluivert een paar wedstrijden op de tribune heeft gezeten moet hij nu aansluiten bij Jong Oranje. "Dat was wel even balen", vind hij zelf ook.

Kluivert baalt bij AS Roma: 'Eigen schuld'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.