Terug

Volg Vandaag Inside

Kluivert treurt om late gelijkmaker van Jong Duitsland

Kluivert treurt om late gelijkmaker van Jong Duitsland

28 mrt 2021, 00:32

Aanvaller Justin Kluivert was na afloop van de remise tegen Jong Duitsland (1-1) "trots" op Jong Oranje. "We hebben heel weinig kansen weggegeven, vind ik, en uit de enige kans die zij krijgen, valt in de slotfase de gelijkmaker", treurde de oud-Ajacied. die zijn ploeg aan een voorsprong hielp na een blunder van de Duitse keeper. "We moeten nu gewoon dinsdag van Hongarije winnen. Daar moet alles op gericht zijn. Hopelijk met twee, drie doelpunten verschil."

Kluivert wilde bij de NOS niet ingaan op de opstelling van bondscoach Erwin van de Looi, die onder anderen de aanvallers Myron Boadu en Brian Brobbey op de bank liet plaatsnemen. "Of we gewoon met een spits hadden moeten spelen? Dat is een vraag voor de trainer, denk ik. Het was de keuze van de trainer om Dani de Wit voorin op te stellen."

Met 2 punten uit 2 duels stelt Jong Oranje vooralsnog teleur in de groepsfase van het EK. Kluivert blijft echter positief gestemd. "We moeten vol gas geven tegen Hongarije en met een overwinning komen we gewoon op 5 punten. Hopelijk zijn we dan daarmee door naar de kwartfinales."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.