Terug

Volg Vandaag Inside

Kluivert schiet AS Roma naar volgende ronde

Kluivert schiet AS Roma naar volgende ronde

27 feb 2020, 21:54

Vooral dankzij een doelpunt van Justin Kluivert heeft AS Roma de achtste finales van de Europa League bereikt. Bij KAA Gent maakte de Nederlander na bijna een half uur de 1-1. Daar bleef het bij. Jonathan David had de Belgen op voorsprong gezet.

De treffer van Kluivert, basisspeler in het duel met Gent, was voldoende voor de Italianen, die thuis met 1-0 hadden gewonnen.

VfL Wolfsburg won met overtuiging bij Malmö, 3-0. Wout Weghorst bereidde het eerste doelpunt voor, dat werd gemaakt door Josip Brekalo. Yannick Gerhardt en João Victor scoorden ook. Op eigen veld hadden de Duitsers ook gewonnen, 2-1. Weghorst werd in de 70e minuut gewisseld.

Oud-Feyenoorder Jon Dahl Tomasson is de coach van Malmö.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.