Terug

Volg Vandaag Inside

'Kluivert maakt volgend seizoen overstap voor ruim dertien miljoen euro'

'Kluivert maakt volgend seizoen overstap voor ruim dertien miljoen euro'

12 feb 2021, 17:30

RB Leipzig neemt Justin Kluivert volgend seizoen definitief over voor ruim dertien miljoen euro, dat meldt BILD. De 21-jarige aanvaller wordt dit seizoen gehuurd van AS Roma.

Volgens

BILD

zou er in de overeenkomst tussen beide clubs een clausule zijn opgenomen, waardoor Leipzig voor dertien miljoen euro Kluivert zou kunnen overnemen. Trainer Julian Nagelsmann ziet volgens de Duitse krant genoeg potentie in de aanvaller.

Kluivert kwam dit seizoen vijftien wedstrijden in actie voor de nummer twee van de Bundesliga. De Nederlander wist daarin twee keer te scoren. Momenteel is Kluivert geblesseerd aan zijn enkel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.