Terug

Volg Vandaag Inside

Kluivert in basisteam, Karsdorp op bank

Kluivert in basisteam, Karsdorp op bank

12 dec 2018, 19:42

PLZEN (ANP) - Justin Kluivert begint als basisspeler bij AS Roma aan de afsluitende groepswedstrijd in de Champions League tegen Viktoria Plzen. Landgenoot Rick Karsdorp zit in het Tsjechische stadion op de bank. De oud-Feyenoorder kwam dit seizoen nog niet veel in actie voor zijn Italiaanse club.

AS Roma is als nummer twee in groep G al zeker van kwalificatie voor de achtste finales. Viktoria Plzen is nog in de race om de derde plek, die na de winterstop recht geeft op deelname aan de Europa League. Het duel tussen beide clubs in Italië eindigde in 5-0 voor de thuisploeg, met drie treffers van Edin Dzeko en een van Kluivert en Cengiz Ünder.

In de andere groepswedstrijd, die ook om 18.55 uur begint, speelt Real Madrid thuis tegen CSKA Moskou. De Spaanse ploeg heeft de eindzege in de poule al binnen. CSKA Moskou, dat evenveel punten heeft als Viktoria Plzen, hoopt nog op de derde plek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.