Terug

Volg Vandaag Inside

Kluivert heeft duidelijk doel voor ogen: 'Wil weer voor mijn land spelen'

Kluivert heeft duidelijk doel voor ogen: 'Wil weer voor mijn land spelen'

14 okt 2020, 12:28

Justin Kluivert denkt dat hij meer vaardigheden als dribbelaar heeft en sneller is dan zijn vader Patrick. Dat zei de nieuwkomer van RB Leipzig woensdag in Bild. "Maar hij is beter in koppen; ik kan dat nog verbeteren. Maar ik ben bijna twintig centimeter kleiner", voegde Kluivert junior eraan toe.

De 21-jarige Kluivert wordt door RB Leipzig voor één seizoen gehuurd van AS Roma. In Duitsland wil hij weer laten zien waartoe hij in staat is. "Ik denk dat ik in alle opzichten beter ben dan toen ik 18 was en ik debuteerde voor het nationale team", zei de aanvaller. "Ik wil dat hier bewijzen en natuurlijk weer voor mijn land spelen." Kluivert is al enige tijd niet meer opgeroepen voor Oranje.

Kluivert heeft zijn debuut nog niet gemaakt voor RB Leipzig, dat vorig seizoen als derde eindigde in de Bundesliga.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.