Terug

Volg Vandaag Inside

Kluivert en Boadu in selectie Jong Oranje

Kluivert en Boadu in selectie Jong Oranje

4 okt 2019, 15:53

Justin Kluivert, Justin Bijlow en Javairo Dilrosun zijn terug in de selectie van Jong Oranje. Coach Erwin van de Looi heeft ook Myron Boadu opgenomen in de selectie van 21 spelers voor de duels met Jong Portugal op 11 oktober en Jong Noorwegen op 15 oktober.

Boadu kan zijn debuut maken voor Jong Oranje. De speler van AZ was in september ook opgeroepen voor Jong Oranje, maar meldde zich toen af met een bovenbeenblessure.

Bondscoach Ronald Koeman selecteerde Kluivert niet voor Oranje voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Noord-Ierland en Wit-Rusland. De aanvaller van AS Roma was wel opgenomen in de voorlopige selectie. Bijlow en Dilrosun keren terug in de selectie van Jong Oranje.

Mohamed Ihattaren van PSV ontbreekt in de selectie. De aanvaller had in augustus na overleg met de KNVB en PSV besloten zich niet beschikbaar te stellen, want hij wil in alle rust nadenken over zijn toekomst als international.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.