Terug

Volg Vandaag Inside

Kluivert droomt van terugkeer bij Ajax

Kluivert droomt van terugkeer bij Ajax

28 apr 2020, 14:50

In een gesprek met Helden krijgt Justin Kluivert een aantal stellingen voorgeschoteld, waaruit blijkt dat de AS Roma-speler droomt van een terugkeer bij Ajax.

Kluivert zegt liever in Amsterdam te wonen dan in Rome: 'Ik voel me gewoon goed hier in Amsterdam, dat is thuis voor mij.' Daarnaast verkiest de AS Roma-speler Nederlandse vrouwen boven Italiaanse vrouwen en wint de Oranje-international liever het EK met Oranje, dan de Champions League met AS Roma.

Kluivert was graag onderdeel geweest van het succesvolle seizoen van Ajax vorig jaar, maar zegt zeker geen spijt te hebben van zijn transfer naar AS Roma. Tot slot zegt Kluivert te dromen van een terugkeer bij Ajax: 'Het is mijn droom om waar ik ben gestart weer te eindigen, zeker weten.'

Vorig jaar reageerde Justin Kluivert voor onze camera op het Ajax-succes in de Champions League.

Kluivert over Ajax-succes: 'Zou ik ook wel mee willen maken'
2:51
Kluivert over Ajax-succes: 'Zou ik ook wel mee willen maken'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.