Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp ziet kansen in return: 'Wij hebben tenminste een 'echt' stadion'

Klopp ziet kansen in return: 'Wij hebben tenminste een 'echt' stadion'

7 apr 2021, 11:00

Coach Jürgen Klopp voelt zich met Liverpool nog allerminst uitgeschakeld na de nederlaag bij Real Madrid (3-1) in de eerste wedstrijd van de kwartfinales in de Champions League. "We kunnen volgende week alles nog omdraaien", benadrukte de Duitser. "Real Madrid zal het komende week zwaar krijgen op Anfield, of er nu wel of geen supporters zijn. Wij hebben tenminste een 'echt' stadion."

Klopp doelde met die opmerking op het kleine en lege complex Alfredo di Stefano dat Real Madrid dit seizoen gebruikt als thuishaven, omdat het imposante Santiago Bernabeu momenteel wordt gerenoveerd. "Het was best wel vreemd om hier te voetballen", oordeelde Klopp. "Het was echt moeilijk om in deze omstandigheden een wedstrijd te spelen. Volgende week op Anfield zal het er anders aan toe gaan en dat zal in ons voordeel zijn."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.