Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp ziet Chelsea als favoriet voor Engelse titel

Klopp ziet Chelsea als favoriet voor Engelse titel

6 dec 2020, 11:25

Trainer Jürgen Klopp van Liverpool ziet in Chelsea de favoriet voor de titel in de Premier League. Volgens de Duitser heeft zijn collega Frank Lampard de grootste en beste selectie in Engeland tot zijn beschikking. "Gezien de wedstrijden die ik de laatste tijd heb gezien, is Chelsea voor mij de favoriet", zei Klopp, die afgelopen seizoen met de 'Reds' kampioen werd.

Chelsea investeerde afgelopen zomer maar liefst 250 miljoen euro in de selectie. Onder anderen Hakim Ziyech, Timo Werner, Kai Havertz, Thiago Silva, Ben Chilwell en Edouard Mendy kwamen naar Londen. Hoewel Chelsea volgens Lampard bezig is aan een "langetermijnproject" en de aankopen tijd nodig hebben om te wennen, staat zijn ploeg nu wel aan kop in de Premier League. De 'Blues', die zaterdag Leeds United met 3-1 versloegen, hebben zich ook al geplaatst voor de knock-outfase van de Champions League.

"Ze hebben de grootste selectie en geweldige spelers, die na een roestige start nu heel goed voetballen. Ze doen vol mee", aldus Klopp. Liverpool kan Chelsea zondagavond wel passeren op de ranglijst als het wint van Wolverhampton Wanderers.

"Het seizoen is lang", zei Lampard na de zege op Leeds. "Natuurlijk mogen onze fans dromen van de titel, daar is niets mis mee. Maar het is afwachten of we deze vorm kunnen doortrekken, of we constant kunnen presteren. Er liggen heel wat uitdagingen op ons te wachten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.