Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp wil straks met zijn familie richting de zon

Klopp wil straks met zijn familie richting de zon

10 dec 2020, 16:30

Liverpool-trainer Jürgen Klopp wil in de toekomst wonen in een omgeving waar het mooi weer is. 'Ik zat eerst zeven jaar in Dortmund en zit straks negen jaar in Liverpool. Dat betekent 16 jaar op rij in een gebied met slecht weer', zei de 53-jarige Duitse coach in de krant Bild.

'Mijn streven voor later is, gelukkig zijn met mijn familie in een zonnige regio', gaf Klopp aan. Daarnaast zei de Liverpool-coach dat hij een paar sportmomenten live wil meemaken. Hij noemde daarbij de Super Bowl, Roland Garros en finales op Wimbledon en de Australian Open. 'Die dingen wil ik beleven met mijn kleinkinderen.'

Klopp won in 2019 met Liverpool de Champions League. Dit jaar pakte hij met The Reds de titel in de Premier League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.