Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp wil bondscoach van Duitsland worden, maar niet nu

Klopp wil bondscoach van Duitsland worden, maar niet nu

22 nov 2020, 15:28

Jürgen Klopp wil best een keer bondscoach van Duitsland worden, maar niet nu. "Ik heb geen tijd, ik heb al een baan. Een heel intensieve baan overigens", zei de Duitse trainer van de Engelse kampioen Liverpool.

De huidige bondscoach Joachim Löw staat onder druk na de zware nederlaag in de Nations League bij Spanje. De 'Mannschaft' werd dinsdag in Sevilla met maar liefst 6-0 vernederd. Hoewel de Duitse voetbalbond het vertrouwen uitsprak in Löw, de man die Duitsland in 2014 naar de wereldtitel leidde, wordt ook al gespeculeerd over een mogelijke opvolger.

De naam van Klopp komt regelmatig voorbij. De 53-jarige Duitser is zeer succesvol bij Liverpool. Hij won vorig jaar met de 'Reds' de Champions League en afgelopen seizoen werd Liverpool voor het eerst in 30 jaar weer kampioen van Engeland. Op de vraag of hij bondscoach wil worden, zei Klopp: "In de toekomst wellicht. Nu heb ik geen tijd. Ik ben hier bij Liverpool voor veel dingen verantwoordelijk, ik zal dus niet snel een nieuwe uitdaging aannemen. Ook als het weer hier slecht is, bevalt het me toch goed."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.