Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp: we zijn pas op de helft

Klopp: we zijn pas op de helft

27 dec 2018, 09:20

LIVERPOOL (ANP) - De eerste landstitel sinds 1990 is voor Liverpool nog ver weg. Dat betoogde coach Jürgen Klopp na de royale thuiszege op Newcastle United (4-0). Daarmee sloot de koploper het eerste deel van de competitie af met een voorsprong van zes punten op runner-up Tottenham Hotspur. De ploeterende titelhouder Manchester City (drie nederlagen in de laatste vier duels) staat derde, op zeven punten van de 'Reds'.

,,Dit zegt allemaal nog niets, we zijn pas op de helft'', zei Klopp, die de titelkoorts in de Liverpool nog een beetje probeert te beteugelen. ,,We spelen in de komende wedstrijden tegen Arsenal en Manchester City. We zullen zien hoe we er daarna voorstaan.''

Klopp was niettemin dik tevreden over de eerste competitiehelft. ,,We zijn nog ongeslagen en hebben pas zeven tegentreffers geïncasseerd. Dat zijn goede cijfers. Ook een marge van zes punten is mooi. Maar we hebben nog negentien wedstrijden te gaan.''

Liverpool, dat de laatste acht competitieduels won, speelt zaterdag thuis tegen Arsenal en treedt op 3 januari bij Manchester City aan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.