Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp vol lof over Van Dijk

Klopp vol lof over Van Dijk

21 aug 2018, 10:23

LIVERPOOL (ANP) - Jürgen Klopp was vol lof over het optreden van Virgil van Dijk na de met 2-0 gewonnen competitiewedstrijd tegen Crystal Palace. Volgens de manager van de Engelse club is Van Dijk de hoge investering meer dan waard geweest.

,,Het was echt heel goed'', aldus Klopp. ,, Het is duidelijk. Kwaliteit heeft een specifieke prijs. Dat geldt ook voor dergelijke auto's en ook voor veel andere dingen en spelers. Daarom hebben wij ook de transfersom voor Van Dijk betaald. Niemand denkt daar nu meer aan en dat is goed, want hij is een speler in deze markt en op dit moment is hij het op zijn minst waard. We weten niet wat de toekomst brengt, maar dat is nu niet belangrijk. Hij vindt het ook heerlijk met deze jongens te spelen en dat is het belangrijkste voor mij.''

Liverpool betaalde ruim 84 miljoen euro voor Van Dijk. Hij werd daarmee de duurste Nederlandse voetballer ooit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.