Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp verwacht dat Van Dijk hersteld is

Klopp verwacht dat Van Dijk hersteld is

19 okt 2018, 17:40

LIVERPOOL (ANP) - Jürgen Klopp, de trainer van Liverpool, verwacht dat Virgil van Dijk komend weekeinde in actie kan komen in de uitwedstrijd tegen Huddersfield Town. De captain van Oranje miste het duel met België (1-1) door een ribblessure.

,,Van Dijk is best snel hersteld", aldus Klopp. ,,Voetballers moeten vaak spelen met verschillende pijntjes, dat is nou eenmaal zo. Om wat het ook gaat. Maar alles is in orde, hij heeft er (met zijn ribben, red.) geen problemen meer mee."

De Duitse coach kan in Huddersfield niet beschikken over Naby Keïta, die aan de interlandperiode een blessure heeft overgehouden. De middenvelder uit Guinee ondervindt hinder van een hamstringblessure.

Of Mohamed Salah, Sadio Mane en James Milner zaterdag (18.30 uur) kunnen meedoen, wordt nog bepaald.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.