Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp: 'Twee wedstrijden op één dag kan niet'

Klopp: 'Twee wedstrijden op één dag kan niet'

1 nov 2019, 15:26

De vele successen van Liverpool hebben ook een keerzijde. De winnaar van de Champions League moet op 18 december in Qatar aantreden voor de halve finale van het WK voor clubs, maar op die dag staan in principe ook de kwartfinales van het toernooi om de League Cup op het programma. Het zadelt manager Jürgen Klopp met een probleem op.

"Als wij op de dag dat we in Qatar zijn ook tegen Aston Villa moeten spelen voor de League Cup, dan zou ik twee verschillende teams moeten hebben. Maar ik kan geen spelers thuislaten voor de beker", zei Klopp. "We spelen in Qatar twee wedstrijden in een drukke periode, ik kan niet maar elf jongens meenemen en die daar laten spelen en dan de rest in Engeland tegen Aston Villa laten voetballen. Zo werkt het niet. We zullen dus op korte termijn daar een beslissing over moeten nemen." De meest voor de hand liggende optie is dat de bekerwedstrijd wordt verplaatst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.