Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp: 'Salah is weer beschikbaar'

Klopp: 'Salah is weer beschikbaar'

24 nov 2020, 17:00

FC Liverpool-coach Jürgen Klopp kan woensdag een beroep doen op Mohamed Salah in het duel in de Champions League met Atalanta Bergamo. Salah kon maandag de training hervatten na een quarantaineperiode. De Egyptische aanvaller was vorige week positief getest op het coronavirus, een besmetting die hij vermoedelijk had opgelopen bij de bruiloft van zijn broer in Egypte. Hij ontbrak daarom zondag ook in het competitieduel met Leicester City.

'Mo heeft weer met de groep getraind en het zag er goed uit', zei Klopp op de persconferentie een dag voor het duel met de Italianen. 'Hij is opnieuw negatief getest en is daarom, zoals de situatie nu is, beschikbaar. We moeten alleen even kijken wat we met hem doen, want tot drie dagen geleden zat hij nog in quarantaine.'

Liverpool, dat in dezelfde groep uitkomt als Ajax, kampt met blessures. Zo ontbreken Virgil van Dijk, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold en Naby Keïta, die zondag een hamstringblessure opliep. Klopp: 'Ik heb geen nieuws. De een zit tegen een rentree aan, de ander niet. We zien wel wie er woensdag beschikbaar is.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.