Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp rekent Spurs tot titelkandidaten

Klopp rekent Spurs tot titelkandidaten

5 feb 2019, 08:42

LONDEN (ANP) - Het leek een strijd te worden tussen Liverpool en Manchester City, maar Jürgen Klopp rekent ook Tottenham Hotspur tot de titelkandidaten in de Premier League. ,,We hebben het wekenlang gehad over een tweestrijd. Maar Tottenham is vanuit een heel moeilijke situatie teruggekomen, dat hebben ze fantastisch gedaan'', zei de Duitse manager van Liverpool. ,,Ze doen ook 100 procent mee in de race om de titel.''

De 'Reds' moesten kort na de jaarwisseling tegen City hun eerste nederlaag van het seizoen incasseren (2-1). Ze lieten afgelopen week punten liggen tegen Leicester City en kwamen maandag ook tegen West Ham United niet verder dan 1-1. De rode brigade van Klopp staat nog drie punten voor op City en vijf op de Spurs. ,,We hebben 62 punten, we hebben pas één keer verloren en het ziet er allemaal goed uit'', zei Klopp. ,,Als je aan het einde van het seizoen bovenaan wil staan, moet je ook door zware periodes zien te komen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.