Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp niet blij met scheidsrechter Brych: 'Je zou denken dat het iets persoonlijks was'

Klopp niet blij met scheidsrechter Brych: 'Je zou denken dat het iets persoonlijks was'

7 apr 2021, 13:08

Volgens Jürgen Klopp speelde scheidsrechter Felix Brych gisteravond een negatieve hoofdrol tijdens de kwartfinale tussen Real Madrid en Liverpool. Klopp is niet blij met het optreden van zijn landgenoot, zo reageerde hij na afloop.

De reactie van Klopp is vooral gebaseerd op het moment voor de tweede goal van de Madrilenen. Volgens de Duitse oefenmeester maakte Lucas Vazquéz een overtreding op Sadio Mané in aanloop naar de tweede goal. De scheidsrechter floot hier niet voor.

'Ik begrijp niet wat de scheidsrechter daar deed', zo begint Klopp. 'Ik zou bijna denken dat het iets persoonlijks was. De scheidsrechter deed net alsof Sadio een schwalbe maakte, terwijl het een duidelijke overtreding was. Na dat moment kreeg Sadio overigens helemaal niks meer mee van de scheidsrechter. Dat klopt niet. Dat heb ik hem ook verteld na afloop. Het was oneerlijk.'

Klopp besloot dan ook om aan het einde van de wedstrijd een woordje met Brych uit te wisselen. Die liet zich niet kennen. 'De manier waarop je tegen mij praat is ook oneerlijk', counterde de Duitse scheidsrechter.

Hélène en Wim bespreken 2-0: had de goal afgekeurd moeten worden?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.