Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp mist Alisson en Fabinho en hekelt beleid Watford

Klopp mist Alisson en Fabinho en hekelt beleid Watford

15 okt 2021, 18:19

Liverpool kan zaterdag tegen Watford niet beschikken over keeper Alisson en middenvelder Fabinho. Het Braziliaanse duo vliegt vanuit Zuid-Amerika door naar Madrid voor de naderende wedstrijd in de Champions League tegen Atlético Madrid.

'Ik ben niet boos. Maar iemand heeft bepaald dat Brazilië op donderdag zou spelen en wij op zaterdagmiddag. Daar hebben we geen invloed op', zei Klopp, die met Liverpool nog zonder succes een verzoek had ingediend tot verplaatsing van het duel met Watford. 'Atlético komt dit weekend niet in actie en dat zou hier nooit gebeuren. We wisten dit al een tijdje en hebben besloten dat die jongens rechtstreeks gaan.'

Bij Watford maakt trainer Claudio Ranieri zijn debuut. 'Ik heb veel waardering voor Ranieri. Maar als trainer is het heel moeilijk om te zien hoe Watford met trainers omgaat', zei Klopp. 'Je hebt net de naam van een nieuwe collega leren kennen of hij is alweer vertrokken. Ik vind dat niet leuk en dat moet ik eens zeggen. Ik werk hier nu zes jaar en ik weet niet hoeveel trainers ik al ben tegengekomen op de bank van Watford.'

Liverpool staat tweede in de Premier League met 15 punten na zeven duels. Chelsea heeft 1 punt meer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.