Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp mag begrafenis moeder niet bezoeken

Klopp mag begrafenis moeder niet bezoeken

10 feb 2021, 16:04

De moeder van Jürgen Klopp is overleden, maar de trainer van Liverpool mag haar begrafenis niet bijwonen. Dit heeft te maken met reisrestricties die Duitsland in verband met het coronavirus aan reizigers uit Groot-Brittannië heeft opgelegd.

"Ze betekende alles voor mij", zei Klopp in Duitse media. "Maar ze is nu op een betere plek. Dat ik niet bij haar begrafenis kan zijn is verdrietig, maar nu eenmaal een gevolg van de tijd waarin we leven. We zullen op een later tijdstip een mooie herdenkingsbijeenkomst houden."

Klopp mag volgende week ook Duitsland niet in voor de wedstrijd van Liverpool in de Champions League tegen Leipzig. De ontmoeting vindt nu plaats in het Hongaarse Boedapest.

Onder leiding van Klopp veroverde Liverpool vorig seizoen voor het eerst sinds dertig jaar de titel. Een jaar eerder werd de club met de Duitse trainer winnaar van de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.