Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp: 'Liverpool is fysiek en mentaal moe'

Klopp: 'Liverpool is fysiek en mentaal moe'

4 feb 2021, 12:15

De spelers van Liverpool zijn fysiek en mentaal moe. Het verklaart de pijnlijke nederlaag op het eigen Anfield tegen Brighton & Hove Albion (0-1), zei trainer Jürgen Klopp van de Engelse landskampioen. "Het was een zware week voor ons met twee intense uitwedstrijden. We zagen er mentaal en fysiek niet fris uit."

Het is voor Liverpool de tweede nederlaag op rij op eigen veld. Op 21 december verloren 'The Reds' met 1-0 van Burnley. Voor die nederlaag had Liverpool 68 thuisduels in de Premier League op een rij niet verloren. In de Premier League is de achterstand op koploper Manchester City opgelopen tot 7 punten.

"We gaven tegen Brighton op momenten heel makkelijk de bal weg. Ik weet dat ze die bal van A naar B kunnen spelen, maar ze deden het niet. De enige verklaring die ik op dit moment heb is dat het team moe is. Vooral mentaal denk ik, en dat leidt er ook toe dat het in de benen niet optimaal is", aldus de Duitse coach.

Klopp wil op dit moment niet te veel denken aan de titel. "Natuurlijk willen we kampioen worden, maar het gaat momenteel om andere dingen. Die kloof naar City is niet zo interessant nu, we moeten eerst maar zorgen weer 3 punten te verdienen in de volgende wedstrijd en de spelers hebben de oplossing."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.