Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp: Liverpool is er nog lang niet

Klopp: Liverpool is er nog lang niet

29 juli 2019, 15:15

Met Liverpool loopt het in de voorbereiding op het naderende seizoen nog niet geweldig. Volgens trainer Jürgen Klopp mogen de verwachtingen voor het duel komend weekeinde met Manchester City dan ook niet te hoog zijn. "We zijn nog niet in de vorm van ons leven", zegt de Duitser. "De trainingen verlopen naar wens, in de wedstrijden gaat het nog niet zoals we willen."

Liverpool, winnaar van de Champions League in het afgelopen seizoen, treft de kampioen van Engeland in de strijd om het Community Shield. Zondag verloor Liverpool vrij kansloos een oefenwedstrijd tegen Napoli (3-0). "Vergeet niet dat veel spelers er nog niet bij zijn", aldus Klopp, die niet de beschikking had over bijvoorbeeld 'Mo' Salah, Roberto Firmino, doelman Alisson Becker en Sadio Mané.

Toch gaat Liverpool tegen City voor de winst. "Je hoeft nu eenmaal niet altijd je beste spel te laten zien om een wedstrijd te winnen", aldus Klopp.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.