Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp: Liverpool heeft kracht Anfield nodig

Klopp: Liverpool heeft kracht Anfield nodig

29 nov 2018, 08:40

PARIJS (ANP) - Manager Jürgen Klopp van Liverpool doet een beroep op de aanhang van de Engelse club. Om door te gaan in de Champions League moet de verliezend finalist van afgelopen seizoen op 11 december de laatste groepswedstrijd tegen Napoli winnen. ,,We hebben de kracht van Anfield weer eens nodig'', zei Klopp na de nederlaag bij Paris Saint-Germain (2-1). ,,We moeten er tegen Napoli een speciale avond van maken.''

Liverpool verloor drie van de vijf groepsduels en staat met zes punten op de derde plaats in poule C, achter Napoli (negen) en Paris Saint-Germain (acht). ,,Ik heb er vertrouwen in dat we het gaan halen'', zei Klopp. ,,We moeten nu op Anfield een speciale sfeer gaan creëren.'' Een zege van 1-0 volstaat om op basis van het aantal gemaakte doelpunten Napoli voor te blijven in de groep. ,,Wat dat betreft hebben we het nog steeds in eigen handen'', aldus aanvoerder Jordan Henderson.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.