Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp is lovend over zijn mogelijke opvolger Slot bij Liverpool

26 apr 2024, 14:17

Jürgen Klopp heeft zich positief uitgelaten over zijn mogelijke opvolger Arne Slot bij Liverpool. "Als hij het wordt, dan vind ik dat een fijn idee", zei hij op een persconferentie voor het uitduel van zaterdag met West Ham United in de Premier League.

"Hij laat Feyenoord mooi voetballen en het schijnt een aardige man te zijn. Ik speel geen rol in de zoektocht naar mijn opvolger, maar het klinkt allemaal heel goed. Als hij het wordt, dan heeft hij de beste baan bij de mooiste club van de wereld."

Feyenoord en Liverpool onderhandelen over een afkoopsom voor Slot, die nog twee jaar in Rotterdam onder contract staat. Volgens verschillende media verlangt Feyenoord meer dan 10 miljoen euro voor de 45-jarige coach die zelf graag bij de Engelse topclub aan de slag gaat.

Klopp neemt aan het einde van dit seizoen na negen jaar afscheid van Liverpool. Hij rekent niet meer op de landstitel na de nederlaag van woensdag bij Everton (2-0). "Ik zie Arsenal en City niet twee keer punten verliezen", zei hij. "Als ze dat wel doen, dan zou dat vrij dom zijn."

Johan Derksen vertelde woensdagavond in Vandaag Inside dat hij ervan overtuigd is dat Arne Slot ook bij Liverpool een sensatie wordt. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.