Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp hoopvol over meespelen Wijnaldum

Klopp hoopvol over meespelen Wijnaldum

18 feb 2019, 16:28

LIVERPOOL (ANP) - Jürgen Klopp is hoopvol over het meespelen van Georginio Wijnaldum in de wedstrijd van Liverpool tegen Bayern München. Op Anfield staat dinsdag de eerste wedstrijd van de achtste finale op het programma. Wijnaldum keerde donderdag terug op het trainingsveld na ziekte. ,,Ik weet het nog niet voor honderd procent zeker, maar 'Gini' trainde erg goed", zei de trainer van Liverpool.

De Nederlandse middenvelder deed in het laatste competitieduel met Bournemouth (3-0 winst) mee terwijl hij eigenlijk ziek was. Wijnaldum scoorde, maar werd kort voor tijd naar de kant gehaald door Klopp.

Sinds die wedstrijd, vorige week zaterdag, trainde hij niet meer met de groep. Afgelopen donderdag verscheen Wijnaldum weer op het trainingsveld. Liverpool was afgelopen weekend in Marbella op trainingskamp omdat het geen competitiewedstrijd hoefde te spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.