Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp hoopt dat Wijnaldum nog lang in Liverpool blijft

Klopp hoopt dat Wijnaldum nog lang in Liverpool blijft

29 nov 2020, 10:33

Het contract van Georginio Wijnaldum bij FC Liverpool loopt komende zomer af. Al vaak is gezegd dat de middenvelder hoog op het verlanglijstje staat van Ronald Koeman, de coach van FC Barcelona. Maar als het aan diens collega Jürgen Klopp ligt blijft Wijnaldum nog lang in Liverpool. "Ik zal heel gelukkig zijn als hij bijtekent. Ik ben blij met hem, dat kun je al meten aan het aantal wedstrijden dat hij speelt", zei Klopp, die de Oranje-international dit seizoen in alle competities al vijftien keer opstelde.

Wijnaldum kwam in 2016 over van Newcastle United en groeide uit tot een vaste waarde op Anfield. "Gini is een van de beste spelers met wie ik ooit gewerkt heb", ging Klopp verder. "Hij speelt eigenlijk altijd goed, ik kan me niet veel mindere wedstrijden van hem herinneren. Daarbij is hij op meerdere posities inzetbaar."

"Laat hij nog lang bij ons blijven", sprak de Duitse coach zijn wens uit. "Zo lang er geen besluit is genomen is alles mogelijk. Ik denk positief." Liverpool, tweede achter Tottenham Hotspur in de Premier League, speelt zaterdag een uitwedstrijd tegen Brighton.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.