Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp laat zich uit over coronavirus

Klopp laat zich uit over coronavirus

4 mrt 2020, 11:15

Jürgen Klopp vond het maar niks dat hem na de nederlaag in de FA Cup tegen Chelsea ook iets werd gevraagd over het nieuwe coronavirus dat ook invloed heeft op tal van sportevenementen. De manager van FC Liverpool zei dat de mening van "iemand met een honkbalpet op en slecht geschoren is" er in dit geval niet toe doet.

Klopp kreeg de vraag in hoeverre de snelle verspreiding van het virus invloed kan hebben op het team. "Waar ik niet van houd is dat voor een serieuze zaak als dit de mening van een voetbaltrainer van belang is. Ik snap dat niet", reageerde hij. Het virus heeft inmiddels wereldwijd al meer dan 3000 slachtoffers geëist, voetbalduels worden afgelast en spelers wordt bijvoorbeeld gevraagd geen handen te schudden. "Wat bekende mensen erover zeggen doet er niet toe", vond Klopp. "Mensen met verstand van zaken moeten er zich over uitspreken. Niet mensen zoals ik: een man, die slecht geschoren is met een pet op zijn hoofd. Ik snap niet waarom ik er iets over zou moeten zeggen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.