Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp geïrriteerd na vraag journalist over coronavirus

Klopp geïrriteerd na vraag journalist over coronavirus

10 mrt 2020, 23:31

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het Champions League-duel Liverpool - Atlético Madrid krijgt Jürgen Klopp een vraag waar hij zich aan ergert.

De journalist, die in Madrid woont, stelt de vraag of Klopp bang is dat zijn spelers besmet raken met het coronavirus. Daar kan de 52-jarige oefenmeester helemaal niets mee.

'Jouw taak is om informatie te verspreiden. Ik hoop dat je dat beter doet dan vragen stellen', zo antwoordt Klopp. 'Je geeft mij het gevoel dat wij een probleem hebben, maar jij niet. Terwijl het een probleem is van ons allemaal', zo eindigt Klopp.

Liverpool - Atlético Madrid is morgen vanaf 20.30 uur te zien bij Veronica.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.