Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp in flinke discussie met verslaggever: 'Gefeliciteerd, jullie hebben dit gedaan'

Klopp in flinke discussie met verslaggever: 'Gefeliciteerd, jullie hebben dit gedaan'

28 nov 2020, 17:54

Na afloop van de wedstrijd Liverpool - Brighton ging Jürgen Klopp flink in discussie met de desbetreffende journalist van dienst. Klopp zag hoe James Milner tijdens de wedstrijd uitviel en de Duitse oefenmeester gaf daar na afloop de uitzendgerechtigden de schuld van.

The Reds speelden vandaag om 12.30 uur. Daar is Klopp al langer niet blij mee. Hij vindt dit vroege tijdstip een gevaarlijk tijdstip en raakte vandaag dus Milner kwijt. 'Gefeliciteerd! Wat een verrassing. Jullie zochten dit vroege tijdstip uit. Niemand anders. Het is gewoon heel gevaarlijk.'

Genoeg reden voor de verslaggever om in discussie te gaan met Klopp. Volgens de journalist moet Klopp vooral in disucssie gaan met zijn eigen bestuur maar daar is de trainer het niet mee eens. 'Jullie vallen terug op afspraken die voor deze tijd zijn gemaakt. Het probleem is dat er een contract is over die uitzendtijden en dat is nu gewoon heel vervelend.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.