Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp: 'Er zijn tal van bedreigingen, we moeten blijven verbeteren'

Klopp: 'Er zijn tal van bedreigingen, we moeten blijven verbeteren'

18 sep 2020, 14:22

Liverpool moet zichzelf ook dit seizoen weer verbeteren om de concurrentie voor te blijven. Dat is de stellige overtuiging van trainer Jürgen Klopp, die vooralsnog geen grote wijzigingen heeft hoeven doorvoeren in zijn formatie.

'Het is volkomen logisch dat we nog een stap moeten maken omdat andere teams ook stappen zullen maken', zei Klopp tegen Sky Sports. 'We proberen ons constant te ontwikkelen en oplossingen te vinden voor de nieuwe uitdagingen, voordat we problemen ermee krijgen.'

Liverpool wacht zondag de uitwedstrijd tegen Chelsea, dat zich flink heeft geroerd op de transfermarkt. 'Er zijn tal van bedreigingen; zij hebben heel goed ingekocht en hadden al een ongelooflijk goed team. We hebben het vorig seizoen in de wedstrijden tegen hen erg lastig gehad', aldus Klopp.

Vorig seizoen werd Liverpool met 18 punten voorsprong op Manchester City kampioen. Het nieuwe seizoen werd vorige week ingeluid met een benauwde 4-3-zege op Leeds United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.