Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp emotioneel na horrorblessure van Elliott: 'Hij is nu in een ziekenhuis'

Klopp emotioneel na horrorblessure van Elliott: 'Hij is nu in een ziekenhuis'

12 sep 2021, 21:01

Harvey Elliott van Liverpool heeft een ontwrichte enkel overgehouden aan een overtreding van tegenstander Pascal Struijk in het gewonnen uitduel met Leeds United (0-3). 'Hij is nu in een ziekenhuis. De enkel moet weer op zijn plaats worden gezet', zei een emotionele Jürgen Klopp.

Elliott wordt voor de winterstop niet meer terug verwacht bij Liverpool. De aanvallende middenvelder moest met een brancard van het veld, onder applaus van aanwezige fans van Leeds en Liverpool. Mohamed Salah, aanvaller van de 'Reds', reageerde emotioneel nadat hij de enkel van zijn 18-jarige ploeggenoot had gezien. Klopp wond zich ook flink op langs de zijlijn. Hij snapte niet waarom Struijk pas rood kreeg na interventie van de videoscheidsrechter.

Virgil van Dijk reageerde een stuk rustiger. De verdediger van Liverpool zocht Struijk even op en praatte met hem. Het had er veel van weg dat de in België geboren maar in Nederland opgegroeide verdediger niet de intentie had om Elliott zwaar te blesseren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.