Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp blijft onder indruk van Liverpool

Klopp blijft onder indruk van Liverpool

4 jan 2019, 08:50

MANCHESTER (ANP) - Coach Jürgen Klopp neemt genoegen met de eerste competitienederlaag voor Liverpool in dit seizoen. De koploper in de Premier League verloor de topper tegen titelverdediger Manchester City met 2-1. ,,We hebben nog steeds een voorsprong van 4 punten en dat is indrukwekkend in deze fase van de competitie. Ik had vooraf betaald voor deze positie'', zei de Duitse coach van de ploeg met de internationals Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum.

,,We wisten dat we konden verliezen van City, dat is niet opmerkelijk. Ik heb ook tegen de jongens gezegd dat dit kon gebeuren, maar het is niet rampzalig. We staan er nog steeds behoorlijk goed voor en ik heb ontstellend veel vertrouwen in deze groep. We kunnen beter'', aldus Klopp. ,,Het is lang geleden dat Liverpool de titel won (1990). We missen de ervaring in dit soort wedstrijden, maar ik geloof niet dat wij mentaal zwakker waren dan City. Ik vond ons zelfs wat ongelukkig in de afwerking.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.