Terug

Volg Vandaag Inside

Klopp blij dat hij met Liverpool even Europa in kan

Klopp blij dat hij met Liverpool even Europa in kan

8 mrt 2021, 10:20

Jürgen Klopp is blij dat hij met Liverpool even de Premier League kan ontvluchten. Dat zei de Duitse trainer tegen de BBC, nadat hij zijn elftal in de Premier League opnieuw had zien verliezen. Nu was Fulham te sterk op Anfield.

"Gelukkig spelen we over drie dagen weer en kunnen we laten zien dat het beter kan", zei Klopp. "Het is bovendien mooi meegenomen dat we even in een andere competitie kunnen spelen, de Champions League. Ik denk dat het ons goed doet."

Tegen Leipzig staat Liverpool na het eerste duel met 2-0 voor. Klopp: "Onze uitgangspositie om de volgende ronde te bereiken is goed. Daar moet ik wel bij zeggen dat Leipzig momenteel in de Bundesliga heel goed speelt. De club heeft zich nog lang niet neergelegd bij uitschakeling. Het wordt nog een hele klus voor ons."

In de Premier League heeft Liverpool inmiddels zes keer op rij verloren in eigen stadion.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.