Terug

Volg Vandaag Inside

Klinsmann neemt ontslag als trainer Hertha BSC

Klinsmann neemt ontslag als trainer Hertha BSC

11 feb 2020, 11:46

Jürgen Klinsmann heeft al na ruim twee maanden ontslag genomen als trainer van Hertha BSC. De Duitse oud-spits trad eind november aan als opvolger van de ontslagen Ante Covic. Klinsmann wist de club uit Berlijn echter niet weg te krijgen uit de gevarenzone van de Bundesliga.

De 55-jarige Duitser liet via zijn persoonlijke Facebookpagina weten dat hij stopt als trainer en weer verder gaat in de raad van toezicht bij Hertha, waar hij voor zijn aanstelling al in zat. De clubleiding heeft nog niet gereageerd.

Hertha BSC verloor zaterdag voor eigen publiek met 3-1 van FSV Mainz 05 (1-3). De ploeg van de Nederlandse internationals Karim Rekik en Javairô Dilrosun staat op de veertiende plaats in de Bundesliga, zes punten boven de degradatiezone. Onder leiding van Klinsmann boekte de club uit de Duitse hoofdstad drie overwinningen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.