Terug

Volg Vandaag Inside

Klein Mirandés stoot groot Sevilla uit de Spaanse beker

Klein Mirandés stoot groot Sevilla uit de Spaanse beker

31 jan 2020, 00:02

Sevilla is hardhandig uit het Spaanse bekertoernooi gewerkt. De huidige nummer 3 in de hoogste divisie liet zich in de achtste finales inpakken door CD Mirandés, de nummer 10 uit de tweede divisie. In eigen stadion won Mirandés met 3-1 en bereikte zodoende de kwartfinales.

Sevilla, met Luuk de Jong in de spits, kon geen moment aanspraak maken op de overwinning. Mirandés nam vanaf het beginsignaal het initiatief en stond na zeven minuten al 1-0 voor dankzij een treffer van Mateus Aias. De Braziliaanse aanvaller nam na een half uur ook de 2-0 voor zijn rekening.

Na rust bleef Mirandés aandringen, terwijl Sevilla amper gevaarlijk werd. Álvaro Peña miste na 54 minuten nog de kans om er 3-0 van te maken; hij schoot een strafschop op de vuisten van Tomas Vaclik. De Tsjechische doelman van Sevilla had vijf minuten voor tijd geen antwoord op een bekeken schot van Alvaro Rey. Nolita maakte er in blessuretijd nog 3-1 van, maar die goal kon de pijnlijke uitschakeling van Sevilla niet verzachten.

Mirandés is het buitenbeentje bij de laatst acht. De zeven andere ploegen in de kwartfinales komen allemaal uit in La Liga, de hoogste divisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.