Terug

Volg Vandaag Inside

Kleedkamerruzie Ronaldo en Cuadrado op beeld: 'De waarheid moet gezegd worden!'

Kleedkamerruzie Ronaldo en Cuadrado op beeld: 'De waarheid moet gezegd worden!'

26 nov 2021, 14:35

Er zijn beelden naar buiten gekomen van een ruzie in de kleedkamer van Juventus. Op de beelden van de documentaireserie 'All or Nothing’ is te zien hoe Cristiano Ronaldo - toen nog speler van Juventus - het in de rust van het Champions League-duel met FC Porto aan de stok krijgt met Juan Cuadrado. 

We zien Ronaldo schreeuwend de kleedkamer binnen komen. ‘We moeten meer doen, we raken geen knikker’, roept de Portugees. ‘Altijd spelen we slecht!’ Iedereen blijft stil, behalve Cuadrado. ‘Rustig, jij moet juist een voorbeeld zijn voor ons’, reageert de Colombiaan. Ronaldo: ‘Ik doel ook op mezelf, hè! We spelen waardeloos! De waarheid moet gezegd worden. Het is een Champions League-wedstrijd, we moeten karakter tonen!’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.