Terug

Volg Vandaag Inside

Klaiber opgelucht na vertrek bij Ajax: 'Het liefst heb ik het er ook niet meer over'

Klaiber opgelucht na vertrek bij Ajax: 'Het liefst heb ik het er ook niet meer over'

29 sep 2022, 20:14

Sean Klaiber keerde afgelopen zomer na twee jaar weer terug bij FC Utrecht. De rechtsback vertrok in 2020 bij de Domstedelingen voor een avontuur bij Ajax, maar wist in Amsterdam niet te slagen.

"Ik ben zo blij dat ik weer voor FC Utrecht speel", vertelt de verdediger uit Nieuwegein tegenover Voetbal International. "Ik ben gewoon écht heel blij. Ik had ook andere opties maar daar wilde ik niet eens over nadenken. Ik wilde per se terug naar Utrecht. Ik wilde weer mezelf zijn. Het plezier hebben dat ik al die jaren bij deze club heb gehad", aldus Klaiber, die toegeeft dat hij het plezier in het voetballen een beetje was verloren bij Ajax.

"Of ik dat ik kwijt was bij Ajax? Op het veld wel. Ik heb het heel hard geprobeerd daar, er alles uit proberen te halen. Een zware blessure in mijn tweede seizoen hielp daar vanzelfsprekend niet aan mee. Het is gewoon jammer dat het niet gelukt is", zegt de international van Suriname, die niet meer graag terugkijkt naar zijn twee jaar in de hoofdstad. "Ik heb de periode Ajax volledig afgesloten nu. Vanaf het moment dat ik hier mijn handtekening heb gezet, is dat boek helemaal dichtgegaan. Het liefst heb ik het er ook niet meer over", geeft Klaiber aan.

De oud-speler van FC Dordrecht kwam in totaal 22 keer uit voor Ajax, waarvan 15 keer in de Eredivisie, 3 keer in de Europa League, 3 keer in de Champions League en 1 keer in de KNVB Beker. De 28-jarige Klaiber scoorde niet voor de Amsterdammers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.