Terug

Volg Vandaag Inside

Klaassen valt geblesseerd uit bij Ajax na overtreding Vloet

Klaassen valt geblesseerd uit bij Ajax na overtreding Vloet

22 nov 2020, 13:58

Davy Klaassen is zondagmiddag geblesseerd uitgevallen bij Ajax. Hij verliet in de 23e minuut het veld nadat Heracles-middenvelder Rai Vloet eerder in de wedstrijd een overtreding op hem had gemaakt.

Klaassen kreeg in de openingsfase van het duel met Heracles een trap van Vloet en moest zich met klachten aan een bovenbeen laten vervangen. Ekkelenkamp viel voor hem in.

Het is dus niet zeker of Klaassen woensdag in actie kan komen in het Champions League-duel tegen Midtjylland. Of Antony dan weer inzetbaar is, is ook nog twijfelachtig. 'Het wordt een race tegen de klok', zei trainer Erik ten Hag vlak voor het thuisduel met Heracles Almelo. 'Het is niet helemaal uitgesloten.'

Ten Hag zal geen risico willen nemen met spelers als Antony en Klaassen. Ajax speelt na zondag nog negen wedstrijden tot aan de winterstop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.