Terug

Volg Vandaag Inside

Klaassen uitgesproken over speeltijd: 'Daar word je niet echt vrolijk van'

Klaassen uitgesproken over speeltijd: 'Daar word je niet echt vrolijk van'

18 sep 2022, 20:38

Davy Klaassen is zeer ontevreden over de minimale speeltijd die hij momenteel bij Ajax krijgt. In gesprek met Hans Kraay jr. van ESPN geeft de Oranje-international aan dat hij graag snel meer minuten wil maken.

"Het is teleurstellend dat je tegen Liverpool niet in mag vallen en tegen AZ een helft, daar word je niet vrolijk van", aldus de middenvelder. "De trainer weet dat ik daar niet blij mee ben. En als ik speel moet ik laten zien dat ik erin hoor", zegt de zichtbaar teleurgestelde Klaassen.

Ajax heeft voor het eerst dit seizoen punten verloren in de Eredivisie. De landskampioen ging na zes overwinningen onderuit bij AZ (2-1). Daardoor is PSV de nieuwe koploper, op basis van een beter doelsaldo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.