Terug

Volg Vandaag Inside

Klaassen uit frustratie over speeltijd: 'Ben het niet eens met zijn argumenten'

Klaassen uit frustratie over speeltijd: 'Ben het niet eens met zijn argumenten'

11 okt 2022, 08:43

Davy Klaassen heeft opnieuw zijn onvrede geuit over zijn rol bij Ajax. Eerder gaf de middenvelder bij ESPN al aan dat hij vaker wil spelen en dat doet hij nu ook in een interview met De Telegraaf.

De Oranje-international kan begrijpen waarom trainer Alfred Schreuder soms voor andere spelers kiest, maar is het oneens met zijn beredenering. "Hij kiest gewoon voor anderen, waar hij meer vertrouwen in heeft. Dat kan zeker, maar ik ben het niet eens met zijn argumenten. Ik vind absoluut dat ik moet spelen, maar dat zegt een speler die op de bank zit vrij vaak natuurlijk. Ik ben natuurlijk positief ingesteld, maar dit is zeker geen ideale situatie", aldus Klaassen, die bij het Nederlands elftal op meer speeltijd kan rekenen.

"Van Gaal heeft gezegd dat ik fit moet blijven. Ik moet van hem zo hard mogelijk werken om bij Oranje op mijn best te zijn. Ook nu ik minder minuten maak moet ik zorgen dat ik klaar ben voor het WK in Qatar", concludeert de oud-speler van Everton en Werder Bremen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.