Terug

Volg Vandaag Inside

Klaassen: Ten Hag is rijp voor de Bundesliga

Klaassen: Ten Hag is rijp voor de Bundesliga

18 feb 2021, 15:45

Davy Klaassen ziet zijn trainer bij Ajax, Erik ten Hag, nog wel eens in de Bundesliga werken. Volgens de middenvelder heeft Ten Hag alle kwaliteiten in huis om in de Duitse voetbalcompetitie aan de slag te gaan. "Ik hoop alleen dat dit nog niet zo snel gaat gebeuren", zei Klaassen tegen het Duitse magazine Kicker.

Zowel Klaassen als Ten Hag heeft een verleden in Duitsland. De middenvelder speelde enkele jaren voor Werder Bremen, Ten Hag werkte bij het tweede elftal van Bayern München. "Ik weet dat hij zeer wordt gewaardeerd vanwege zijn periode bij Bayern. Hij is gewoon een goede coach, dat bewees hij ook door de halve finales van de Champions League te halen. Ik denk dat hij ook ooit actief zal zijn in de Bundesliga. Ik hoop alleen niet op korte termijn."

Duitse media meldden vorige maand dat Ten Hag een gesprek had gehad met Borussia Mönchengladbach. Die club moet na dit seizoen afscheid nemen van trainer Marco Rose, die overstapt naar Borussia Dortmund. Volgens Ten Hag is het onzin dat hij met Gladbach heeft gesproken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.